Piškot extra tmavý - 1kg
Piškot extra tmavý - Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů.
Piškot extra tmavý - 1kg
Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů.
Dávkování:
Pláty: 1000 g Piškot extra tmavý, 750 g vaječná melanž, 150 g voda. Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min.
Korpus, bábovka: 1000 g Směs Sacher, 700 g vaječná melanž, 150 g voda, 80 g olej (nemusíme přidávat). Všechny suroviny mimo oleje šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min. Na poslední minutu stroj přepneme na 2. rychlostní stupeň, vlijeme olej a necháme domíchat.
Složení: pšeničná mouka, cukr, kakao, emulgátory E472b, E477, kypřící látky E450 ,E500, škrobový sirup, mléko odstředěné sušené, pšeničný škrob, sůl, kyselina E330, zahušťovadlo E414,aroma,barviva E150c, E160a
Hmotnost: 1kg