Milky Cream - 500g
    • Milky Cream - 500g

    Milky Cream - 500g

    Milky cream je sypká  směs do zakysané smetany.

    Milky Cream - 500g

    Cukrářská směs na ztužení jogurtu, tvarohu, zakysané smetany a šlehačky

    SLOŽENÍ: Cukr, glukózový sirup, glukóza, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), modifikovaný bramborový škrob (E1414), emulgátor (E471, E472a), želatina (hovězí), mléčná bílkovina, stabilizátor (E340, E415), aroma

    PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY VE 100 G VÝROBKU:

    Energetická hodnota: 1967 kJ (471 kcal)
    Tuky: 15,7 g
    z toho nasyc.mastné kyseliny: 14,0 g
    Sacharidy: 77,3 g
    z toho cukry: 61,2 g
    Vláknina: 0,0 g
    Bílkoviny: 4,0 g
    Sůl: 0,3 g

     

    Dort Red Velvet:

    KORPUS:SANDRA VELVET 620g , voda pitná 410g, olej jedlý 115g

     

    SMETANOVÁ NÁPLŇ:zakysaná smetana (15% tuku) 310g, voda pitná 46g, MIKLY CREAM 130G, SANETT 8g , voda pitná (do SANETTU) 16g

    KORPUS: suroviny spojíme a necháme cca 5 minut odležet. Poté mícháme při nejnižší rychlosti po dobu jedné minuty ( můžeme promíchat i v ruce). Hmotu dávkujieme na 2 díly do forem o průměru 23cm (jeden ráfek 500g). Zbylou hmotu rozetřeme a upečeme- po upečení rozemeleme na drobečky. Pečeme 170°C po dobu cca 35min.

     

    SMETANOVÁ NÁPLŇ: zakysanou smetanu rozmícháme s vodou a vyšleháme s MILKY CREAM (5min.). Nakonec vmícháme mírně zchladlý roztok SANETTU.

    ALERGENY: mléčná bílkovina

    MŮŽE OBSAHOVAT STOPY: obiloviny obsahující lepek,sójové boby, suché skořápkové plody, jádra podzemnice olejné( arašídy)mléko a výrobky ( včetně laktózy ), sezamová semena a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

    Ireks Enzyma
    4979