Vanilmix pro cukráře - 500g
Směs pro přípravu vanilkového krému za studena - 500g
Vanilmix pro cukráře - 500g
Směs pro přípravu vanilkového pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.
Vanilmix je praktická směs pro přípravu lahodného vanilkového pudinkového krému, který se připravuje za studena. Ideální pro široké využití v cukrářské výrobě – od náplní do dortů, zákusků a rolád až po plnění pečených dezertů, jako jsou šátečky nebo koláče
Vlastnosti:
- Rychlá příprava bez vaření
- Univerzální využití v cukrářské a pekařské výrobě
- Skvělá chuť vanilky
S Vanilmixem dosáhnete profesionálních výsledků snadno a rychle!
Základní receptura: 500g Vanilmix, 1400 g voda (studená). Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát.
Máslový krém: 500g hotové hmoty Vanilmix, 350 g tuk (máslo, Hera,....). Do základní hmoty přidáme na kousky nakrájený změklý tuk a při vyšší rychlosti vše vyšleháme na pevný, hladký krém. Pokud se krém sráží, mírně ho nahřejeme a znovu vyšleháme.
Žloutkový krém: 500g hotové hmoty Vanilmix, 125 g tuk (máslo, Hera,....). Do základní hmoty přidáme na kousky nakrájený změklý tuk a při vyšší rychlosti vše vyšleháme na pevný, hladký krém. Pokud se krém sráží, mírně ho nahřejeme a znovu vyšleháme.
Složení: cukr, modifikovaný škrob ( E1414), sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, E401 (zahušťovadlo), E516, E450iii (želírující látky), sušený mléčný výrobek (laktoza, mléčná bílkovina, rostlinný a živočišný tuk, sušený kukuřičný sirup, hydrogenovaný rostlinný olej, aroma). E160a (barvivo), aroma.
Hmotnost: 500kg