• Novinka
Paloma - směs na odpalované těsto 500g
  • Paloma - směs na odpalované těsto 500g
  • Paloma - směs na odpalované těsto 500g
  • Paloma - směs na odpalované těsto 500g
  • Paloma - směs na odpalované těsto 500g

Paloma - směs na odpalované těsto 500g

Paloma je kompletní směs pro výrobu odpalovaného těsta za studena

Paloma - směs na odpalované těsto 500g

Těsto ideální na české věnečky, větrníky, banánky nebo také oblíbené  francouzské Éclair nebo Profiteroles

Nesmí chybět v žádné cukrárně. Paloma je kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty za studena.  Je jednoduchá na přípravu a skládá se ze tří surovin. 

Receptura :

PALOMA     500g

Voda 800g

Olej 225g

Všechny suroviny smícháme a necháme 5min. nabobtnat. Poté mícháme při střední rychlosti 5-7min. do hladka.  Věnečky, Banánky pečeme 225°C cca 22min.. větrníky 225°C cca. 27minut.

SLOŽENÍ: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), modifikovaný kukuřičný škrob (E1422), sušené mléko, kypřící látka (E450i, E500ii), sůl, sušená syrovátka, emulgátor (E322).

ALERGENY: sušené vejce, pšeničná mouka, sušené mléko, sušená syrovátka,

 

MŮŽE OBSAHOVAT STOPY: JÁDRA PODZEMNICE olejné (arašídy) a výrobky z nich, SOJOVÉ BOBY a výrobky z nich,SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich, SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich, VLČÍ BOB (lupina) a výrobky z něj.

 

PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY VE 100 G VÝROBKU:

Energetická hodnota: 1743 KJ (417 KCAL)

Tuky: 14,5 G z toho nasyc. mastné kyseliny: 9,2 G

Sacharidy: 56,3 G z toho cukry: 4,7 G

Vláknina: 2,4 G

Bílkoviny: 14,4 G

Sůl: 1,5g

Ireks Enzyma
4066

Datový list

Váha:
500g