- Novinka

Vanilmix – směs pro přípravu vanilkového krému za studena. Vhodný do dortů, řezů, zákusků i pečených výrobků. Rychlá příprava bez vaření.
Skvěle se hodí pro přípravu náplní do dortů, zákusků, koláčů, šátečků i jiných cukrářských a pekařských výrobků. Vanilmix vám zajistí hladký a chutný krém bez nutnosti vaření – rychle, jednoduše a s profesionálním výsledkem.
Do dortů, řezů, koláčů, věnečků, větrníků, šátečků a dalších cukrářských výrobků.
Lze použít i jako základ máslového nebo žloutkového krému.
Základní krém:
500 g Vanilmix
1400 g studené vody
Za stálého míchání metlou vlijte vodu do směsi a vyšlehejte dohladka. Nechte 10 minut odstát.
Máslový krém:
500 g hotového Vanilmixu
350 g změklého tuku (máslo, Hera apod.)
Přidejte tuk do hotové hmoty a vyšlehejte na pevný, hladký krém. Pokud se krém sráží, lehce nahřejte a znovu vyšlehejte.
Žloutkový krém:
500 g hotového Vanilmixu
125 g změklého tuku
Postup stejný jako u máslového krému.
Cukr, modifikovaný škrob (E1414), sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, zahušťovadlo E401, želírující látky (E516, E450iii), sušený mléčný výrobek (laktóza, mléčná bílkovina, rostlinný a živočišný tuk, sušený kukuřičný sirup, hydrogenovaný rostlinný olej, aroma), barvivo E160a, aroma.
Obsahuje mléko (mléčné bílkoviny, laktózu).
Může obsahovat stopy vajec, lepku, sóji a ořechů.
5kg – balení vhodné pro domácí i profesionální využití.