KARINA - Jogurt - 500g
    • KARINA - Jogurt - 500g
    • KARINA - Jogurt - 500g

    KARINA - Jogurt - 500g

    Karina jogurt- Směs na přípravu mléčného krému s příchutí jogurtu

    KARINA - Jogurt - 500g

    KARINA se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.

    KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

    KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

    KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

    Složení: glukóza, rostlinný olej (palmový, plně ztužený kokosový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, kyselina (E330), aroma, sušené mléko, emulgátor (E471, E472a), mléčná bílkovina.

    Použití: Karina Jogurt 500g + voda 250g

    Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme.

    Můžeme přidat cca 250g másla / šlehačky - dávkování podle chuti

    Hmotnost: 500g

     

    Ireks Enzyma
    5069

    Datový list

    Barva:
    Bílá
    Příchuť
    Jogurtová
    Váha:
    500g