Mandlové máslo - jemné 100% - 300g
    • Mandlové máslo - jemné 100% - 300g

    Mandlové máslo - jemné 100% - 300g

    Ochucovací Pasta z mandlí 100%

    Naše máslo vyrobené z hnědých, naturálních, neloupaných mandlí je 100% přírodní. Neobsahuje tedy žádný přidaný cukr, konzervanty a další škodlivé příměsi. Mandlové máslo je namleto do lahodné jemné konzistence, aby bylo pěkně tekuté. 

    Mandlové máslo jako takové je výborným zdrojem antioxidantů, obsahuje vlákninu, bílkoviny, řadu vitaminů a mononenasycené mastné kyseliny. Chuť mandlového másla je přirozeně trochu nasládlá a typicky oříšková, hodí se proto do ranních kaší, na čerstvé ovoce a do všech zdravých zákusků, jako jsou například plněné košíčky.

    My si mandlové máslo mažeme na plátky jablíčka, na kolečka banánu a když přijde opravdu velká chuť, jíme ho jen tak. Máslo lze použít také do koláčů, jako náplň čokoládových muffinů a na raw dorty.

    Většina antioxidantů je obsažena ve slupce a použitím loupaných mandlí se o řadu prospěšných látek připravujete. Proto preferujeme mandlové máslo vyrobené z hnědých naturálních mandlí, které máslu dodávají specifickou hnědou barvu a příjemné oříškové chuťové podtóny.

    Složení: 100% MANDLE nasucho pražené

    Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem.

    Výživové údaje/100g: 

      energetická  

      hodnota: 2423kj /579kcal   

      tuky: 49,9g

      z toho nasycené   mastné kyseliny: 3,8g

      sacharidy: 21,6g

      z toho cukry: 4,3g

      bílkoviny: 21,1g

      sůl: <0,1g

    Caketools
    5212