FunCakes  Royal Icing - Královská glazura - Bezlepková  0,5kg
    • FunCakes  Royal Icing - Královská glazura - Bezlepková  0,5kg
    • FunCakes  Royal Icing - Královská glazura - Bezlepková  0,5kg

    FunCakes Royal Icing - Královská glazura - Bezlepková 0,5kg

    FunCakes  Royal Icing - Královská glazura - Bezlepková  0,5kg

    Bezlepková směs FunCakes pro přípravu Royal Icing - královské polevy je snadná, pouze přidáte do směsi vodu. Tato poleva se stane hustou cukrovou glazurou s karamelovou příchutí, která po zaschnutí vytvrdne. Svěle se hodí na zdobení sušenek, perníčků a jiných cukrářských výrobků. 

    Tyto FunCakes bezlepkové směsi jsou vyráběny v bezlepkovém zařízení. FunCakes může zaručit, že směsi obsahují méně než 20 mg / 20 ppm lepku na kg. Většina lidí s celiakií nebo citlivostí na lepek nebudou mít žádné příznaky s tímto malým množstvím. Proto každý, kdo dodržuje přísnou bezlepkovou dietu, si může vychutnat bezpečné směsi z FunCakes.

    Příprava na husté královské polevy: Smíchejte 500 g směsi s 60 ml vody po dobu 7-10 minut při nízké rychlosti. Dokud je paprsek jasně bílý a ztratí svůj lesk. 
    Tip: pro střední konzistenci Přidejte 1 čajovou lžičku vody na 1 šálek (cca 200 g) námrazy na střední konzistenci nebo 2 čajové lžičky vody pro tenkou konzistenci.

    Složení: cukr, kukuřičný škrob, rýžový protein, chuť, regulátor kyselosti: E336, zahušťovadla: E466, E413. Může obsahovat stopy mléka a ořechů. Bezlepkový.

    Skladovat při pokojové teplotě na suchém místě, nevystavujte změnám teploty a zdrojům tepla.

    Obsah: 500 gramů.

    Funcakes
    4064