
Karina Jahoda - směs pro výrobu šlehačkového nebo máslového krému
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.
KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY.
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahijící lepek,vejce a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody, sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj
Použití viz. obrázek.
Složení: cukr, rostlinný olej, glukozový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina E330, aroma, sušené mléko, emulgátor E472a, barvivo E101, E120, pšeničná mouka
Hmotnost: 500g