MIRALL zrcadlová poleva s vysokým leskem -BÍLÁ  ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO Bianco - 250g
    • MIRALL zrcadlová poleva s vysokým leskem -BÍLÁ  ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO Bianco - 250g
    • MIRALL zrcadlová poleva s vysokým leskem -BÍLÁ  ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO Bianco - 250g
    • MIRALL zrcadlová poleva s vysokým leskem -BÍLÁ  ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO Bianco - 250g

    MIRALL zrcadlová poleva s vysokým leskem -BÍLÁ ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO Bianco - 250g

    MIRALL zrcadlová poleva s vysokým leskem -BÍLÁ  ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO Bianco - 250g

    MIRALL zrcadlová poleva s vysokým leskem -BÍLÁ  ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO Bianco - 250g

    Čokoládová poleva - farcitura -  na polévání s vysokým leskem. Možné použití také na ochucení krémů.

    Použití: Odebereme potřebné množství MIRALL BÍLÁ ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO BIANCO a zahřejeme v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni na teplotu 45-50'C. Krátce promícháme, aniž by se zapracoval vzduch. Výrobky určené k potahování položíme na vhodnou podložku a pomocí špachtle potíráme přípravkem MIRALL - BÍLÁ ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO BIANCO Potaženým výrobkem lehce zatřepeme. MIRALL - BÍLÁ ČOKOLÁDA - CIOCCOLATO BIANCO lze použít i bez zahřátí. Špachtlí krátce rozpracujeme potřebné množství a poté výrobek potahujeme. Výrobky potažené MIRALL  si udrží lesk i při teplotě -20'C.

    Složení: glukózový sirup, bílá čokoláda 30% (cukr, kakaové máslo, sušené mléko), voda, , cukr, modifikovaný škrob, zahušťovadlo (E440ii, E407, E341iii), regulátor kyselosti (E270),  konzervant (E202), barvivo (E171), emulgátor (E471), aroma.

    Skladuje v suchu a chladu.

    Hmotnost: 250g

    Master Martini
    2610

    Datový list

    Barva:
    Bílá
    Váha:
    250g