Mon Macaron 1kg
    • Mon Macaron 1kg
    • Mon Macaron 1kg

    Mon Macaron 1kg

    Bílá směs na přípravu Makronek

    Mon Macaron 1kg

    Bílá směs na přípravu Makronek

    Použití : Moc Macaron 1000g, pitná voda (35°C) 200g

    Postup: doba šlehání je cca 4 minuty rychle, teplota pečení je cca 150 °C , doba pečení 22 - 25 minut ( doporučujeme i kratší dobu pečení cca 18 minut, dle zkušeností s vlastní troubou). Všechny suroviny šleháme při vysoké rychlosti. Hmotu stříkáme hladkou trubičkou na pečící papír v požadované velikosti makronky. Pečeme na cukrářském plechu a po vychladnutí spojujeme krémem nebo náplní.

    Tip pro barevné varianty: Při použití gelové barvy se základní receptura nemění, ale pokud použijeme tekutou potravinářskou barvu pro dobarvení hmoty, její množství odečteme od dávky vody. Pro tmavé makronky - kakaové nebo jádrové - je nejvhodnější přidat kakaový prášek. V případě výroby kakaových makronek přidáme k základní hmotě 50 g kakaového prášku a 20 g pitné vody. Pro výrobu jádrových makronek přidáme k základní receptuře 20 g kakaového prášku a 10 g vody.

    Složení: cukr, mleté mandle, sušený vaječný bílek, glukózový sirup, kokosový olej, stabilizátor (E516), emulgátor (E472b, E477, E471), sušené odstředěné mléko, zahušťovadlo (E412), aroma.

    Ireks Enzyma
    5049