FunCakes Gum Paste White - bílá  1kg
    • FunCakes Gum Paste White - bílá  1kg
    • FunCakes Gum Paste White - bílá  1kg

    FunCakes Gum Paste White - bílá 1kg

    FunCakes Gum Paste White - bílá 1kg

    FunCakes Gum Paste White - bílá  1kg

    FunCakes Gum Pasta je rychleschnoucí pasta na bázi gumy, která se může vyválet do tenka pro výrobu květin, listů a jemných dekorací.

    Tato pasta na bázi gumy je sněhově bílá, díky čemuž je skvělá pro výrobu květu bílého cukru bez přidání dalších barviv. Protože můžete tuto gumovou pastu vyválet tak tenkou, že je ideální pro výrobu jemných listů, volánů a dalších.

    Barvit můžeme potravinářskou barvou.

    "FunCakes Gum Pasta má krásně hedvábnou a elastickou strukturu a má dobré pevnostní vlastnosti, díky čemuž je možné vyrábět delikátní květinové plátky tím, že je pasta extrémně tenká." Juhee Kim, kreativní ředitelka Bloom Artisan Cakes

    Příprava: propracujeme dokud není hmota měkká, hladká, přužná a bez trhlin. Obarvíme podle potřeby. Gumová pasta je připravena k použití.

    Skladování: Nepoužitá gum pasta musí být rychle uzavřena a použitý výrobek by měl být skladován zvlášť. Oba by měly být zabaleny vzduchotěsně a skladovány pryč od přímého světla při pokojové teplotě.

    Složení: cukr (79%), glukózový sirup, voda, rostlinný tuk (palmový jíl, palma), zahušťovadlo: E466, E415, emulgátor: E471, přírodní dochucovadlo, konzervační látka: E202. Může obsahovat stopy: mandle.

    Obsah: 1kg

    Funcakes
    4986

    Datový list

    Barva:
    Bílá
    Váha:
    1000g